Jak w sposób naturalny zachować swój pęcherzyk żółciowy
Cabot Sandra

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Poradniki

nasza cena:

21,60 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Jak w sposób naturalny zachować swój pęcherzyk żółciowy

ISBN: 9788360170694

Autor: Cabot Sandra

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2015
Liczba stron: 146
Wydawca: PURANA

To książka dla każdego, kto cierpi z powodu zaburzeń pęcherzyka lub dróg żółciowych.

 

Jeżeli twój pęcherzyk żółciowy sprawia ci kłopoty, w książce tej znajdziesz odpowiedzi

 

na pytania, jak postępować bez względu na to, czy wciąż go masz, czy został usunięty.

 

 

 

Choroba pęcherzyka żółciowego może być bolesna i rodzić wiele obaw, co tłumaczy,

 

dlaczego lekarze kierują tak wiele osób na operację wycięcia tego narządu.

 

Czy to jest najlepsze postępowanie?

Czy nie wpadamy w nadmierną panikę?

 

 

Podejmowanie tego rodzaju decyzji to złożony i poważny proces, zatem potrzebna jest taka specjalistka do spraw wątroby i pęcherzyka żółciowego jak Sandra Cabot, by decyzja była najwłaściwsza. Na szczęście napisała tę książkę, by pomóc Tobie i Twojemu lekarzowi w podjęciu najtrafniejszej decyzji. Twój pęcherzyk żółciowy to cenny narząd, który sprzyja optymalnemu procesowi trawienia i wchłaniania składników odżywczych.

 

 

 

Ponadto należy wiedzieć, że:

 

? Po usunięcia tego narządu u niektórych osób występują komplikacje.

 

? Niektórzy po operacji odczuwają taki sam ból, jaki występował

 

przed zabiegiem chirurgicznym.

 

? Niektóre osoby po operacji nigdy nie czują się dobrze.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij