Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie
Mitura Elżbieta

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Pozostałe

nasza cena:

24,70 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie

ISBN: 9788372516466

Autor: Mitura Elżbieta

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2006
Liczba stron: 270
Wydawca: DIFIN

Głównym celem podręcznika jest przystępne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel. Liczne ćwiczenia służące kształtowaniu określonych umiejętności, postaw i zachowań pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.Od 2008 roku podręcznik ten nosi tytuł Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy, zmiana tytułu była konieczna w celu uzyskania dopuszczenia podręcznika do użytku szkolnego przez MEN.Nr dopuszczenia 25/07


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij