Gospodarka i rachunkowość w gastronomii WSiP
Mielczarczyk

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

nasza cena:

31,40 PLN

dostępność: średnia ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Gospodarka i rachunkowość w gastronomii WSiP

ISBN: 9788302083112

Autor: Mielczarczyk

Wydawca: WSiP

Podręcznik polecamy do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, tec hnik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.ezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiska mi ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego o raz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości. Stawiają pytania ułatwiające powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.wny aktualny na 2004 rok.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij