Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
pozycji na stronie: pokaż
15
ilość produktów: 26
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. Technik obsługi turystycznej
nasza cena:

23,50 PLN

Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom p... [ pełny opis ]
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. ?Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych? Technik obsługi turystycznej
nasza cena:

29,00 PLN

Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadani... [ pełny opis ]
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15 cz.1 org.żywi...
nasza cena:

20,10 PLN

Żochowska Elżbieta
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin za... [ pełny opis ]
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Część 2
nasza cena:

20,10 PLN

Żochowska Elżbieta
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykła... [ pełny opis ]
Zywienie i usługi gastronomiczne cz.IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
nasza cena:

30,40 PLN

Derbis anna linka lidia
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodni... [ pełny opis ]
żywienie i usługi gastronomiczne cz.1 kw.t.6 sporządzanie potraw i napojów technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
nasza cena:

24,80 PLN

Górecka danuta limanówka halina
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.   Od Autorek: Szanowni Państwo, decyzja o... [ pełny opis ]
żywienie i usługi gastronomiczne cz.3 kw.t.6 sporządzanie potraw i napojów technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
nasza cena:

24,00 PLN

Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.   Dopuszczony do użytku szkolnego.... [ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V. Działalność gospodarcza w gastronomii
nasza cena:

28,40 PLN

Sawicka-Muchewicz Anna, Krajewski Karol, Świątkowska Monika, Tul-Krzyszczuk Agnieszka
Żywienie i usługi gastronomiczne, część. V: Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obec... [ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej kw.t.15
nasza cena:

19,30 PLN

Sawicka Beata, Bilska Beata, Tul-Krzyszczuk Agnieszka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia ... [ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część VI. Zasady żywienia. Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
nasza cena:

35,40 PLN

Kozłowska Katarzyna, Pietruszka Barbara
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:   Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomi... [ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część VIII
nasza cena:

27,00 PLN

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną pod... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij