Pracownia gastronomiczna cz.1. Repetytorium. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
Longina Borkowicz

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > > Produkty do przypisania

nasza cena:

37,80 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Pracownia gastronomiczna cz.1. Repetytorium. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań

ISBN: 9788389184887

Autor: Longina Borkowicz

Rodzaj oprawy: Miękka
Rok wydania: 2020
Liczba stron: 152
Wydawca: Format-AB

Jeśli lubisz gotować albo chcesz się nauczyć przyrządzać smaczne i ciekawe dania, to dobrze trafiłeś. Książka "Pracownia gastronomiczna cz.1. Repetytorium. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań" jest świetną pozycją do nauki. Na pewno nie będziesz żałować jej zakupu. A jeżeli jesteś uczniem szkoły gastronomicznej i chcesz poznać również praktykę, a nie samą teorię, to ten podręcznik jest właśnie dla Ciebie.

Twór Longiny Borkowicz to repetytorium kulinarne do takich przedmiotów, jak pracownia technologii gastronomicznej oraz pracownia gastronomiczna. Autorka opisała tam, jak prawidłowo wydać i przygotować dania. Celem podręcznika jest teoretyczne powtórzenie zagadnień w obszarze tematycznym, a także wykonanie zadań praktycznych związanych z teorią. W większości zadania praktyczne to ćwiczenia gastronomiczne, które odkrywają sztukę kulinarną i jej techniki.

Przepisy są bardzo czytelne i przejrzyste, a dodatkowo mają na uwadze obecne badania nad żywieniem człowieka, polską tradycję oraz popularne trendy kulinarne. W każdym dziale możemy poznać przydatne wskazówki i ciekawostki. W zasadzie książka będzie idealna dla każdego, kto chce poznać tajniki sztuki kulinarnej. Podręcznik jest opracowany według nowej podstawy programowej zgodnej z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z 2019 roku w sprawie podstaw w zakresie wybranych zawodów szkolnictwa branżowego.

"Pracownia gastronomiczna" jest pierwszą częścią serii. Pozostałe dwie oczekują na wydanie. Podręcznik Longiny Borkowicz został opublikowany w 2020 roku.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij