Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
pozycji na stronie: pokaż
15
ilość produktów: 25
Dokumentacja hotelowa cz.2
cena detaliczna:

19,90 PLN

Beata Bodusz
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów dotyczących usług dodatkowych oraz służby pięter, zn... [ pełny opis ]
Hotelarstwo cz.IV Usługi żywieniowe podręcznik
cena detaliczna:

30,70 PLN

Sawicka Beata
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa.... [ pełny opis ]
Hotelarstwo Część 1 Organizacja pracy Tom 1 Podręcznik
cena detaliczna:

29,00 PLN

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarski... [ pełny opis ]
Hotelarstwo Część 2 Organizacja pracy Tom 2 Podręcznik
cena detaliczna:

29,80 PLN

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.... [ pełny opis ]
Hotelarstwo Część 5 Podstawy działalności przedsiębiorstwa Podręcznik
cena detaliczna:

37,20 PLN

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kszt... [ pełny opis ]
Hotelarstwo Część 6 Marketing usług hotelarskich
cena detaliczna:

27,70 PLN

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w ... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna cz.2 Organizacja imprez i usług turystycznych cz.2 podręcznik
cena detaliczna:

30,70 PLN

Swastek Agnieszka
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna cz.3 t.3 organizacja imprez i usług turystycznych podręcznik
cena detaliczna:

23,60 PLN

Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych.... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna cz.IV Podstawy turystyki podręcznik
cena detaliczna:

28,60 PLN

Sawicka Beata
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna Część 1 Organizacja imprez i usług turystycznych Tom 1 Podręcznik
cena detaliczna:

28,90 PLN

Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Dopuszczony do użytku szkolnego.... [ pełny opis ]
Planowanie i ocena sposobu żywienia cz.1 ćwiczenia kw.t.15. organizacja żywienia i usług gastronomicznych
cena detaliczna:

21,60 PLN

Kowalska Joanna Ewa
Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony j... [ pełny opis ]
Planowanie i ocena sposobu żywienia cz.2 ćwiczenia kw.t.15. organizacja żywienia i usług gastronomicznych
cena detaliczna:

21,60 PLN

Joanna Ewa Kowalska
Zbiór ćwiczeń "Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony... [ pełny opis ]
Towaroznawstwo i przechowywanie żywności kw.t.6 sporządzanie potraw i napojów ćwiczenia
cena detaliczna:

21,60 PLN

Joanna Ewa Kowalska
Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, ... [ pełny opis ]
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kw.t.12-obsługa gości ...
cena detaliczna:

19,90 PLN

Jonaszek Krzysztof
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodo... [ pełny opis ]
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji
cena detaliczna:

19,90 PLN

Jonaszek Krzysztof
Zbiór autorstwa Krzysztofa Jonaszka przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw ... [ pełny opis ]

Polecana książka - hit miesiąca


Łódź. Pałace i wille
cena: 115,90 PLN

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Odwiedź Podrecznikowo.pl na ShopMania
Katalog sklepów internetowych
Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2014 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij