Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

31,20 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Free Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru

ISBN: 9788379718009
Autor: Venezia Rossella
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 240
Wydawca: JEDNOŚĆ



Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić ?trudne? składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości ?free? nie były tak smaczne!   Odbiorcy   - osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru   - wszyscy, którzy uwielbiają słodkości   Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę   - zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta   - oraz propozycje ich różnych wersji   - podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru   - w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych   - pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię   - zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci  


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij