Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Kuchnia i diety
Kuchnia i diety
produktów: 304Annabel Langbein to gwiazda międzynarodowego programu telewizyjnego (w Polsce jest nadawany na kanale Kuchnia+).Jej podejście do gotowania jest zarówno praktyczne, jak i inspirujące. Pokazuje, jak w łatwy, naturalny sposób przyrządzić rewelacyjne dan...
[ pełny opis ]
Prawidłowe odżywianie i oddychanie sprawiają, że dobrze się czujesz. Jednak często po posiłku odczuwasz zmęczenie i brak energii. Jak to zmienić, podpowie Georg Weidinger, znany lekarz, który wspólnie ze swoją żoną, opracował dietę opartą na Tradycyj...
[ pełny opis ]
Dziś już mało kogo trzeba przekonywać o walorach kuchni wegańskiej. Odpowiednio zbilansowana, oparta wyłącznie na produktach roślinnych przynosi szereg korzyści zdrowotnych. Dodatkowo wydobywa doskonałe smaki często z produktów dobrze znanych i pokaz...
[ pełny opis ]
Ciepły klimat i radość życia z których słyną Włochy znajdują odzwierciedlenie również w kuchni tego kraju. Ta inspirująca książka kucharska prezentuje 120 wybranych potraw z całych Włoch. Zawarte w niej przepisy umożliwiają przyrządzanie dań nawet po...
[ pełny opis ]
Moja propozycja nie jest jedną z ?cudownych diet do stosowania okresowo, ale sposobem odżywiania na całe życie. Stosowanie się do zaleceń zawartych w tej niewielkiej książce to przepis na poprawę zdrowia i samopoczucia.- Bożena Żak-Cyran...
[ pełny opis ]
Tytuł jest nieprzypadkowy, deserownikiem nazywano bowiem mebel służący do wystawiania deserów oraz innych wypieków. Ten ciekawy sprzęt zainspirował mnie do stworzenia książki będącej zbiorem 75 przepisów na ciasta, desery i wytrawne wypieki, uzupełni...
[ pełny opis ]
Wioletta Wójcik, czyli Kulinarna Wiola, gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od sześciu lat dzieli się swoimi przepisami na proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej na profilu na Facebooku (w...
[ pełny opis ]
Twój talerz rozkwitnie! Dzięki świeżym dodatkom z ogrodu i natury będziesz w stanie wyczarować niespotykane potrawy. Przepisy są proste, składniki zbierzesz dosłownie w chwilę. Mniszek lekarski i nagietek, stokrotka pospolita, tymianek i wiele innych...
[ pełny opis ]
Urlop na łonie natury w otoczeniu drzew, zielonych roślin i w atmosferze ptasich koncertów to jeden z najlepszych sposobów na regenerację i długotrwałe naładowanie baterii. Jednak spędzając dni w lesie, trzeba zadbać o odpowiednie odżywianie. Dzięki ...
[ pełny opis ]
Sami wyrabiajmy likiery! W tej książce autor zdradza tajemnice wytwarzania wysokojakościowych likierów owocowych. Różnorodne owoce i zioła prostymi środkami można przerobić na najsmaczniejsze likiery, w dodatku tylko w ciągu jednego dnia. W poradniku...
[ pełny opis ]
Dziedzictwo Łodzi czterech kultur to nie tylko okazałe fabryczne budynki i piękna architektura miejskich kamienic, ale także coś, z czym stykamy się na co dzień ? łódzka kuchnia. Choć nawet przez mieszkańców ziemi obiecanej kojarzona jest jedynie z k...
[ pełny opis ]
Kuchnia regionu łódzkiego to wyjątkowa książka kucharska poświęcona tradycjom kulinarnym województwa łódzkiego. Autorki Łódzkiej kuchni czterech kultur zapraszają na kolejną wyprawę po smakach regionu. Tym razem wyruszają poza granice ziemi obiecanej...
[ pełny opis ]
To seria dla tych, którzy cenią sobie czas, a przede wszystkim dobry smak. Czasami wystarczą tylko trzy kroki, żeby przyrządzić smaczne, proste danie - dla siebie, rodziny i zaproszonych gości....
[ pełny opis ]