Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL

nasza cena:

50,30 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Roślinny nabiał

ISBN: 9788381321846
Autor: Olga Smile
Rodzaj oprawy: Twarda
Liczba stron: 280
Wydawca: Zwierciadło



"Roślinny nabiał" to książka kulinarna, która pomoże Ci zastąpić znane produkty mleczne ich roślinnymi zamiennikami. Eksperymentuj w kuchni z pomocą książki Olgi Smile i sprawdź, jak wspaniałą przygodą może stać się gotowanie.Zebrane w wyżej wspomnianej pozycji wydawniczej przepisy to idealne propozycje dla osób, które zmagają się z nietolerancją laktozy, kazeiny lub innymi chorobami i alergiami wymagającymi wyeliminowania z diety produktów mlecznych. Autorka książki Olga Smile pokazuje, w jaki sposób możemy zamienić klasyczny nabiał jego roślinną wersją.

Znajdziesz tu między innymi sposoby na przygotowanie mleka z siemienia lnianego, sera z ziemniaka czy jogurtu z kaszy jaglanej. Dowiesz się, czym jest kefir wodny i w jaki sposób uzyskać fetę z orzechów nerkowca lub migdałów. Te i wiele innych inspirujących przepisów czeka na Ciebie w książce "Roślinny nabiał".

Olga Smile zebrała receptury pomagające nie tylko osobom, które borykają się z problemem nietolerancji produktów mlecznych pochodzenia zwierzęcego. Pozycja wydawnicza jej autorstwa to idealna lektura również dla tych osób, które lubią eksperymentować w kuchni i odkrywać nowe smaki. "Roślinny nabiał" to również doskonała pomoc dla osób cierpiących z powodu chorób autoimmunologicznych, takich jak chociażby Hashimoto.

W książce znajdziemy ponad 130 przepisów, a każdy z nich został opatrzony komentarzem dotyczącym jego prozdrowotnych właściwości. Ta propozycja wydawnicza autorstwa Olgi Smile została wzbogacona pięknymi zdjęciami, które są jednocześnie ciekawymi propozycjami podania opisanych potraw. "Roślinny nabiał" to doskonała lektura dla wszystkich, którzy chcieliby zmienić swoje nawyki żywieniowe na lepsze, wyeliminować z diety produkty mleczne pochodzenia zwierzęcego oraz wypróbować innowacyjne przepisy oparte o roślinne składniki.Autorka o książceWiem doskonale, że coraz więcej osób ma problemy z alergią lub nadwrażliwością na laktozę i kazeinę. Wiele osób dowiaduje się o alergiach codziennie i chcą lub muszą zmienić sposób odżywiania, bez rezygnowania ze znanych i lubianych smaków. Przygotowałam tę książkę również dla matek dzieci na dietach bezglutenowych, alergicznych oraz dla kobiet zmagających się z hashimoto i innymi chorobami autoimmunologicznymi, dla których zmiana sposobu odżywiania jest koniecznym elementem poprawy zdrowia.Olga SmileO autorceOlga Smile, blogerka kulinarna, dietetyk, fotograf, intendent, coach dietetyczny. Plastyczka i rysowniczka z zamiłowania. Uwielbia tworzyć w kuchni i na papierze. Myśli smakami, które wiążą się z emocjami, wspomnieniami, zapachami, obrazami zapisanymi w głowie. Energetyczna i emocjonalna, żyje chwilą. Najbardziej cieszy ją życie domowe i rodzinne. Zaraża radością gotowania i tworzenia lepszego, smaczniejszego życia! Prowadzi bardzo popularnego bloga kulinarnego www.olgasmile.com


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij