Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 2 Podręcznik
Flis Krystyna, Procner Aleksandra

Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

nasza cena:

34,30 PLN

dostępność: mała ilość

ilość: szt.

Sprawdź formy płatności
rodzaje i koszty wysyłki

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 2 Podręcznik

ISBN: 9788302028625

Autor: Flis Krystyna, Procner Aleksandra

Rodzaj oprawy: Miękka
Liczba stron: 296
Wydawca: WSiP

Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.


Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij