Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Książki tematyczne > Kuchnia i diety
Kuchnia i diety
produktów: 209
Wielu rodziców na słowo "choroba" dostaje gęsiej skórki. Dzieje się tak dlatego, że ich pociechy często cierpią na różne dolegliwości zdrowotnie. Książka "Naturalna odporność. Radzi Matka Aptekarka", której autorką jest...
[ pełny opis ]

Książka zawiera przepisy z kuchni dalekich krajów, które można z powodzeniem wypróbować w polskim domu. Jeden warunek: trzeba mieć pod ręką pieprz i odrobinę fantazji. Zebrane tu receptury potraw mniej lub bardziej pikantnych i wykorzystują egzotycz...
[ pełny opis ]

Chcesz zadbać o zdrowie, odzyskać siłę i schudnąć bez efektu jo-jo? Odkryj proste triki żywieniowe, które pomogą ci utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Poznaj sposoby na to, aby uniknąć insulinooporności, cukrzycy i zaburzeń hormonalnych. Znajd...
[ pełny opis ]

Carla Bardi tym razem prezentuje ponad 100 przepisów na pizze, burgery i meksykańskie nachos. Receptury przedstawione na kolorowych fotografiach w pełni oddają wygląd gotowego dania.
Carla Bardi tym razem prezentuje ponad 100 przepisów na pizze, bu...
[ pełny opis ]

Książka zawiera oszałamiającą liczbę ponad 100 przepisów. Wszystkie w pełni podążają za wegańskim duchem. Czytelnicy i amatorzy jedzenia znajdą tu przepisy na obiady i kolacje z bulw, korzeni, a także liści. Książka ujawnia wręcz czarodziejskie właśc...
[ pełny opis ]

"Nowa ketogeniczna dieta South Beach" autorstwa Arthura Agatstona to książka łącząca w sobie zasady diety South Beach oraz najnowsze informacje dotyczące zdrowego odżywiania, które są podstawą diety ketogenicznej. Znajdziemy w niej 28-dniowy plan, ...
[ pełny opis ]

Kolejna Książka Kucharska, pomyślicie drodzy Czytelnicy sięgając po tę książkę, a przecież napisano ich już tyle, więc po co następna? Otóż każdy ma własne spojrzenie na gotowanie. Dla nas najważniejsze jest aby odżywiać się zdrowo, a gotowanie i jed...
[ pełny opis ]

Nowoczesne zasady odżywiania. Przepisy mistrzów promują jeden z najnaturalniejszych sposobów odżywiania oparty na nisko przetworzonej żywności roślinnej. Dr Le Anne Campbell, poprosiła światowej sławy kucharzy o przygotowanie prostych wegańskich prze...
[ pełny opis ]

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia s...
[ pełny opis ]

Stale staramy się usprawniać rytm życia, a liczba spraw do załatwienia zmusza nas do nieustannego i szybkiego podejmowania decyzji. Jak ocalić własne emocje i spróbować zachować spokój? Pragniemy chronić własną przestrzeń, z uwagą dokonywać przemyśla...
[ pełny opis ]

Wyjątkowa książka mistyczno-kulinarna autorstwa Lary Gessler. Orzechy i pestki kochamy wszyscy, zwłaszcza Lara Gessler. W jej rodzinnym domu worek orzechów łuskanych w czasie przygotowań do Bożego Narodzenia zbliżał bardziej niż lepienie p...
[ pełny opis ]

75 smakowitych przepisów z całego świata na potrawy słodkie i pikantne, od nadziewanego ananasa po zabaione z winogronami. 130 pięknych, barwnych fotografii!...
[ pełny opis ]

75 smakowitych przepisów z całego świata na potrawy słodkie i pikantne, od nadziewanego ananasa po zabaione z winogronami. 130 pięknych, barwnych fotografii!...
[ pełny opis ]

Przeobrażenia gospodarcze Polski sprawiły, że owoce południowe pojawiły się również na naszym rynku konsumpcyjnym. Ich nagłe ukazanie się i związana z tym egzotyka zaskoczyły potencjalnych konsumentów. Powszechna dostępność i konkurencyjna cena wobec...
[ pełny opis ]

Kto z nas nie lubi makaronu. Domowe łazanki, włoskie spaghetti, smakowite nitki zwinięte w gniazda, wstążki, kokardki, ozdobne kolan ka... Różnorodność form, jakie można przygotować z prostego, podstawowego ciasta, jest niewyczerpana. Podobnie jak mo...
[ pełny opis ]















