Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 22

Oto niezbędnik, który powinien znaleźć się w kulinarnej biblioteczce wszystkich, którzy nie tolerują glutenu, szukają zastępników nafaszerowanych chemią słodyczy ze sklepu lub chcą serwować swoim dzieciom tylko zdrowe słodkie rarytasy....
[ pełny opis ]


?Zaliczane do superpokarmów nasiona szałwii hiszpańskiej są prawdziwym rezerwuarem protein, błonnika rozpuszczalnego, minerałów i przeciwutleniaczy, a także niedoścignionym źródłem kwasów tłuszczowych omega 3. W dodatku mają wyśmienit...
[ pełny opis ]


Dietetyczna ewolucja z Buddą, czyli? starożytna technika tracenia zbędnych kilogramów przy zachowaniu zdrowego rozsądku.
Kto by pomyślał, że w XXI wieku najmądrzejszym dietetykiem może okazać się? Budda. Nie musisz być religijny, a...
[ pełny opis ]


Stwórz własne zasady. Złam własne zasady.
?Jedzenie ma być jedną z największych przyjemności w życiu. Jemy na spotkaniach towarzyskich i rodzinnych. Jemy jako społeczność. Jemy z przyjaciółmi, ukochanymi i w samotności. Jemy dla energi...
[ pełny opis ]


Książka, która nadaje nowy wymiar sztuce kiszenia!
Najnowsza książka Sandora Katza, autora bestsellerowej Sztuki fermentacji. Tym razem zwycięzca nagrody Jamesa Bearda i autor ?The New York Times? powraca z książką, która otwiera erę renes...
[ pełny opis ]


Czy wiesz, że niektóre z dzikich odmian ziemniaka mogą zawierać do dwudziestu razy więcej odżywczych składników i antyoksydantów niż te odmiany, które spożywasz na co dzień? Ludzkość od lat inwestuje w uprawę roślin przede wszystkim ...
[ pełny opis ]


Książka, którą każdy alergik powinien mieć na swojej półce! Niezależnie od tego, czy jesteś alergikiem czy po prostu szukasz nowych kulinarnych inspiracji, rozpocznij przygodę z kokosową kuchnią, pełną pysznych dań, które rozpłyną ...
[ pełny opis ]


Bestsellerowa książka, która zainspirowała Netflix do stworzenia serialu ?W kuchni?
W dzisiejszym świecie coraz mniej ludzi poświęca czas na przygotowywanie posiłków. Mimo tego liczne programy kulinarne cieszą się ogromną popularnością,...
[ pełny opis ]


Twoja droga do harmonijnego życia i zdrowego odżywiania!
W poradniku Odżywianie według jogi dr Melissa Grabau ukazuje, że celem jedzenia jest odżywianie zarówno ciała, jak i duszy. Powszechnie wiadomo, że spożywanie świeżych warzyw i o...
[ pełny opis ]


Problemy z trawieniem nabiału ma coraz więcej dorosłych, a wśród niemowlaków prawdziwą plagą jest nietolerancja laktozy występującej w mleku. Dlaczego więc wciąż żywe jest przekonanie, że regularne spożywanie mleka i jego przetworów ...
[ pełny opis ]


Czy odczuwasz przewlekle ból kolan, ramion, karku lub całych pleców?
Nie jesteś sam: szacunkowo miliard z nas na całym świecie cierpi na jakiś rodzaj przewlekłego bólu. Mitchell Yass przekonuje, że wielu z nas może z łatwością pożeg...
[ pełny opis ]


Rewolucja w leczeniu raka to pierwsza książka, która pokazuje zaskakująco proste i naturalne, a zarazem skuteczne i bezpieczne dla organizmu metody leczenia, które pomogły już tysiącom pacjentów. Ten fenomenalny program terapii i profilaktyk...
[ pełny opis ]


Majestatyczny gołąb, uroczy ślimak, mistyczny miłorząb ? każdy z nich ma do opowiedzenia ciekawą historię.
Wszystko zaczęło się, kiedy Nathanael Johnson postanowił nauczyć córeczkę nazw wszystkich drzew, które mijali w drodze do pr...
[ pełny opis ]


Czy wiesz, że śniadanie wcale nie musi być najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia? A wrzucanie kostki lodu do wypijanej codziennie szklanki wody wzmacnia odporność, pomaga spalać tłuszcz i nawadnia organizm bardziej niż woda bez lodu? Z kol...
[ pełny opis ]


Piąta książka z serii ?Superfoods? to kompleksowe omówienie wspaniałych właściwości zbóż uprawianych niekiedy od tysięcy lat, które ze względu na walory smakowe i zdrowotne wracają na nasze stoły.
Proso, teff , sorgo ? to tylko niekt...
[ pełny opis ]
