Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 678
Tablice historyczne mają charakter kompendium. Są pomocne w powtarzaniu, utrwalaniu i rozwijaniu zdobytej już wiedzy. Wspomagają pro ces edukacji historycznej uczniów gimnazjów i szkół ponadgimnazjalnych oraz rozwijają zainteresowanie tą dziedziną n...
[ pełny opis ]

Testy i zadania praktyczne opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik logistyk, realizujące treści z kwalifikacji A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i ...
[ pełny opis ]

Testy i zadania praktyczne opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik logistyk, realizujące treści z kwalifikacji A.32.
Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacy...
[ pełny opis ]

Publikacja skierowana do uczniów klas 2 szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik pojazdów samochodowych.
Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.42 (Organizacja i prowadzenie procesu obsługi pojazdów samochodow...
[ pełny opis ]

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.15 (Organizacja żywienia i usług gastronomicznych).
Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedn...
[ pełny opis ]

Podręcznik z ćwiczeniami pomaga doskonalić umiejętność samodzielnego i bezpiecznego poruszania się po drogach i przygotowuje do uzyskania Karty rowerowej. Pokazuje, że w każdej podróży i na każdym szlaku - wodnym czy lądowym - przezorność jest cechą,...
[ pełny opis ]

W podręczniku Technika na co dzień uczeń znajdzie wiele praktycznych rad i wskazówek mówiących o bezpiecznym zachowaniu w codziennym życiu. Dzięki pracy z publikacją zdobędzie wiedzę na temat osiągnięć techniki i stanie się świadomym oraz odpowiedzia...
[ pełny opis ]

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Autorka wyczerpująco opisała zasady p...
[ pełny opis ]

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).
Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa.
Przybliża bazę noclegową w Polsce i jej kla...
[ pełny opis ]

Zbiór ćwiczeń przeznaczony do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Obejmuje tematy dotyczące obsługi gości w obiekcie hotelarskim, zasad sprzą...
[ pełny opis ]

Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie ...
[ pełny opis ]

Podręcznik składa się z trzech części. Opracowano go zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu ?kucharz? na poziomie technikum.
Zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele u...
[ pełny opis ]


Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz.
Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie ...
[ pełny opis ]

Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwie...
[ pełny opis ]



















