Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 223
Wymagania kwalfikacyjne. Dokumentacja eksploatacyjna. Użytkowanie, BHP. Podstawy elektrotechniki. Budowa przecinarek. Technologia robót...
[ pełny opis ]

Książka zawiera:
BHP
eksploatacja spycharek
układ elektryczny
napęd spalinowy
układ hydrauliczny
budowa spycharek
technologia robót...
[ pełny opis ]

Książka zawiera:
eksploatacja walców drogowych
układ elektryczny
napęd spalinowy
układ hydrauliczny
budowa
technologia robót
BHP...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik handlowiec oraz sprzedawca w zakresie kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Omawia zagadnienia dotyczące:
zasad zamawiania, przyjmowania i dokumentowania d...
[ pełny opis ]

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja ...
[ pełny opis ]

Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z...
[ pełny opis ]

Hotelarstwo. Tom II. Organizacja pracy w hotelarstwie. Część 1.
Barbara Cymańska-Garbowska, Danuta Witrykus, Jadwiga Pietras, Grzegorz Wolak
Zakres:
kwalifikacja T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji)
Podręcznik do nauki:
podstawowych z...
[ pełny opis ]

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja ...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolow...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.5. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z rozbiórką obiektów budowlanych. W książce om...
[ pełny opis ]

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: do nauczania w zawodzie sprzedawca.
W podręczniku wymieniono i zaprezentowano nazwy konkretnych firm i marki produktów. Zamieszczono je w celach dydaktycznych, aby zobrazować teorię za pomocą rzecz...
[ pełny opis ]

Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji SPL.04.
Podręczn...
[ pełny opis ]

Organizacja współczesnej recepcji hotelowej. Część 2 jest podręcznikiem dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa i przygotowujących się do egzaminu z kwalifikacji zawodowej T.11. W publikacji znajdują się standardy związane z obsłu...
[ pełny opis ]

Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składnikó...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk obejmujący treści z zakresu 2 części kwalifikacji A.32 (Organizowanie i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach administracyjnych). Prezentuje wiedzę na temat organizowania przepływu info...
[ pełny opis ]














