Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 223
Zbiór zadań dostosowany tematycznie do podręcznika Rachunkowość przedsiębiorcy autorstwa Ireny Frymark.Wydanie zmienione realizuje program nauczania dla technika ekonomisty nr 341[02]/MEN/2008.05.20.W zbiorze zamieszczono zadania o różnym stopniu t...
[ pełny opis ]

Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9. Zawiera syntetyczne i obszerne repetytorium wiedzy opracowane zgodnie z nową podstawą programową, 5 zestawów testów do części pisemnej eg...
[ pełny opis ]

Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.14 (Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami). Zawiera syntetyczne i obszerne repetytorium wie...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług hotelarskich). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, rozróżnia zadań, wyp...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywan...
[ pełny opis ]

Niniejsza książka przeznaczona jest przede wszystkim dla szkół zawodowych oraz do kształcenia podczas praktyk w zakładach fryzjerskich, ale może również pomóc w samodzielnej pracy.Wiele przyjemności w czasie nauki i twórczej pracy!...
[ pełny opis ]

Niniejsza książka przeznaczona jest przede wszystkim dla szkół zawodowych oraz do kształcenia podczas praktyk w zakładach fryzjerskich, ale może również pomóc w samodzielnej pracy.Wiele przyjemności w czasie nauki i twórczej pracy!...
[ pełny opis ]

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II i III technikum, zawód: operator procesów technologicznych przemysłu spożywczego.dstaw iono w niej warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowa...
[ pełny opis ]

Logistyczny łańcuch dostaw Procesy zachodzące w logistycznym łańcuchu dostaw Strategie logistyki: wybrane zagadnienia...
[ pełny opis ]

Podręcznik Systemy logistyczne został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik logistyk na poziomie technikum i szkoły policealnej. Treść podręcznika obejmuje: podstawowe pojęcia dotyczące systemów logistycznych; infra...
[ pełny opis ]

Rok dopuszczenia: 2012Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik spedytor na poziomie technikum i szkoły policealnej. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik spedytor na poziomie technikum i szkoły ...
[ pełny opis ]

Kacperczyk Radosław
Podręcznik zawiera rozległą wiedzę z zakresu eksploatacji i charakterystyki środków transportu, niezbędnego wyposażenia pojazdów samochodowych, kryteriów i metod przeprowadzania badań technicznych. Kolejne rozdziały podręcznika po...
[ pełny opis ]

Książka zawiera informacje określone w podstawie programowej jako A.62. w zakresie zabiegów pielęgnacyjnych ciała. Umiejętności te wymagane na drugim egzaminie z kwalifikacji w zawodzie technik usług kosmetycznych....
[ pełny opis ]

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).
Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa.
Przybliża bazę noclegową w Polsce i jej kla...
[ pełny opis ]

Publikacja stanowi kompendium wiedzy na temat szycia.
Prezentuje przegląd technik wykonywania elementów odzieży i ich montaż, rysunki modelowe, techniczne i przekroje szwów oraz propozycje modelowe na dolną i górną część ciała. Opisane techniki szyci...
[ pełny opis ]














