Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > > Produkty do przypisania
Produkty do przypisania
produktów: 12989



Powieść historyczna napisana w konwencji thrillera.
Intrygi i walka o władzę, w której nie istnieją takie słowa, jak: lojalność, uczciwość, litość.
MAREK TULIUSZ CYCERO UWIKŁANY W POLITYCZNE ROZGRYWKI GENIALNY ORATOR I MĄŻ STANU, KTÓRY WAŻY SIĘ NA ...
[ pełny opis ]


Po bestsellerowym „,Kukuczce“, czas na opowieść o młodym następcy najsłynniejszego polskiego himalaisty.Adam Bielecki stał się jednym z najmocniejszych himalaistów na świecie, ale gdy miał trzynaście lat, z powodu wieku odmówiono mu udzia...
[ pełny opis ]


Emocjonalny spokój to najnowsza książka Bernarda Stamateasa, autora licznych poradników wspomagających rozwój osobisty, która już spotkała się z życzliwym przyjęciem tysięcy czytelników. Stamateas potwierdza powszechnie uznane zjawisko, iż w obecnym ...
[ pełny opis ]

W odradzającym się państwie polskim sport zajmował szczególne miejsce. Mimo że był jedną z wielu dziedzin życia, która wymagała uporządkowania i rozwoju, zaskakująca jest rola, jaką pełnił oraz wymiar, jaki osiągnął. Sport był wszędzie - w szkole, w ...
[ pełny opis ]

Ta książka została pomyślana jako przewodnik dla wszystkich, którzy kochają aktywność fizyczną i szukają równowagi pomiędzy sportem a odżywianiem. Podane przepisy proponują delikatną równowagę pomiędzy zdrowiem, smakiem i fantazją. Zalecenia dotycząc...
[ pełny opis ]

Wiktor to zapalony mechanik, który od najmłodszych lat fascynuje się zabytkowymi samochodami. Zbliża się konkurs starych aut, więc chłopiec dokładnie sprawdza silnik swojego czerwonego kabrioletu – musi być idealny. Razem z pieskiem Medorem wyr...
[ pełny opis ]

Czy interesuje Cię zdobycie wiedzy w zakresie sporządzania i wydawania posiłków? Doskonałą pomocą i źródłem wiedzy niezbędnej do egzaminów jest "Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawo...
[ pełny opis ]

Publikacja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik, który przygotowuje uczniów szkół ponadpodstawowych do wykonywania tytułowych ...
[ pełny opis ]

Pozycja "Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02/TG.07. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz" to podręcznik autorstwa Anny Kmiołek-Gizary, dedykowany uczniom przygotowującym się do wykonywa...
[ pełny opis ]




















