Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 21
Dokumentacja hotelowa to niezbędne narzędzie dla wszystkich, którzy pragną zdobyć wiedzę i umiejętności związane z obsługą gości w obiektach świadczących usługi hotelarskie. Publikacja ta została stworzona z myślą o nowoczesnym kształceniu, w zgodzie...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopus...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013....
[ pełny opis ]

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w t...
[ pełny opis ]

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodz...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych....
[ pełny opis ]

Zbiór ćwiczeń Planowanie i ocena żywienia to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy rozdział ćwiczeń poprzedzony jest krótkim t...
[ pełny opis ]

Jeśli lubisz gotować albo chcesz się nauczyć przyrządzać smaczne i ciekawe dania, to dobrze trafiłeś. Książka "Pracownia gastronomiczna cz.1. Repetytorium. Ćwiczenia praktyczne. Kwalifikacja HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań" jest świetną pozycją...
[ pełny opis ]

Doskonałe wprowadzenie w branżę hotelarską, niezawodne przyswojenie wiedzy, mnóstwo zadań do utrwalenia materiału. Z ćwiczeniami egzamin zawodowy zdany celująco!"Pracownia hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi h...
[ pełny opis ]

Podręcznik "Realizacja usług w recepcji. Część 1" autorstwa Beaty Sawickiej to nieocenione źródło wiedzy dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została starannie opracowana zgodnie z aktualną podstawą programową ora...
[ pełny opis ]

Realizacja usług w recepcji jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie,...
[ pełny opis ]

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemn...
[ pełny opis ]

Zbiór autorstwa Krzysztofa Jonaszka przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy ...
[ pełny opis ]

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom p...
[ pełny opis ]


















