Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 675
Oznaczenie treści wykreślonych lub zmienionych w podstawie programowejNowa okładka podręcznikaWskazówki i wyjaśnienia, jak krok po kroku tworzyć formy wypowiedzi wymaganena maturze, np. notatkę syntetyzującą, wypowiedź argumentacyjną.Test z wiedzy o ...
[ pełny opis ]

Książka "Oblicza epok 4. Język polski. Liceum i technikum. Zakres podstawowy i rozszerzony" jest podręcznikiem skierowanym do uczniów 4 klasy liceum i technikum. Obejmuje wszystkie zagadnienia zawarte w podstawie programowej, niezbędne na egzaminie ó...
[ pełny opis ]

Oblicza epok. Nowa edycja WYDANIE AKTUALNE uwzględnia wymagania uszczuplonej podstawy programowej, dzięki czemuuczeń inauczyciel mają pewność, żewpełni zrealizują wymagany materiał. To cykl podręczników o uporządkowanej strukturze, napisanych zrozumi...
[ pełny opis ]

Zawód technika hotelarskiego wymaga zrozumienia wielu zasad, które pomagają w sprawnym poruszaniu się w tej branży. Dzięki podręcznikowi "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" uczeń dowie się wszystkiego o tajnikach organizacji, pl...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania procedur związanych z obsługą gości w recep...
[ pełny opis ]

Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak: * technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system o...
[ pełny opis ]

Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów techników, którzy kształcą się w zawodzie technik hotelarstwa.
Publikacja przedstawia funkcje programów Microsoft Office. Pozwala wytrenować technikę pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART ...
[ pełny opis ]

Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak:
* technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system ope...
[ pełny opis ]

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym do bloku tematycznego - Obsługa klienta.
Omówiono w nim system klasyfikacji towarów i usług oraz sposoby dobierania towaru do odpowiedniej grupy, podano z...
[ pełny opis ]

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techn...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodów technik logistyk i magazynier, zawierający materiał z zakresu kwalifikacji AU.22. Obsługa magazynów (2. część kwalifikacji Obsługa magazynów przyprodukcyjnych i 3. część kwalifikacji Obsługa magazynów dystrybucji).Część 2....
[ pełny opis ]

Szukasz książki, która przygotuje uczniów do egzaminu z podstaw logistyki? "Obsługa magazynów. Kwalifikacja SPL.01. Podręcznik do nauki zawodu technik logistyk i magazynier. Część 2. Szkoły ponadpodstawowe" właśnie to zrobi! To książka, dzięki której...
[ pełny opis ]

Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat organizacji procesów magazynowych dla zawodu technik logistyk i magazynier-logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji SPL.01 (obsługa magazynów).Część pierwsza publikacji omawia treści dotyczące pods...
[ pełny opis ]

Nowy podręcznik to kompendium wiedzy na temat organizacji procesów magazynowych, opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik logistyk w zakresie kwalifikacji SPL.01 (Obsługa magazynów)....
[ pełny opis ]

''Obsługa magazynów. Zbiór zadań. Branża ekonomiczna. Technik logistyk, magazynier logistyk. Kwalifikacja SPL.01. Część 1'' to idealne uzupełnienie podręcznika dla przyszłych logistyków. Dzięki tej książce uczeń może przełożyć na praktykę zdobytą wie...
[ pełny opis ]


















