Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 678
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji p...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolow...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.5. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z rozbiórką obiektów budowlanych. W książce om...
[ pełny opis ]

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach: do nauczania w zawodzie sprzedawca.
W podręczniku wymieniono i zaprezentowano nazwy konkretnych firm i marki produktów. Zamieszczono je w celach dydaktycznych, aby zobrazować teorię za pomocą rzecz...
[ pełny opis ]

Organizacja transportu Kwal. SPL.04. cz.2...
[ pełny opis ]

Druga część podręcznika Organizacja transportu oraz obsługa klientów i kontrahentów omawia kwestie dotyczące przepisów prawa regulujących procesy transportowe, zapoznaje z normami oraz procedurami kluczowymi w zawodzie technik spedytor. Podręczn...
[ pełny opis ]

Podręcznik przeznaczony dla przyszłych techników logistyków stanowi nieocenione źródło wiedzy na temat organizacji transportu. Został zaprojektowany z myślą o uczniach, którzy chcą zgłębić tajniki branży logistycznej, oferując nowoczesną szatę grafic...
[ pełny opis ]

Podręcznik znanych autorów przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik logistyk, opracowany zgodnie z podstawą programową 2019. Niezbędny, by dobrze przygotować się do obowiązkowego egzaminu zawodowego z kwalifikacji SPL.04.
Podręczn...
[ pełny opis ]

Logistyka i związany z nią zawód technika są niezwykle ważnymi aspektami dzisiejszego świata - żadna wielka branża nie obejdzie się bez odpowiedniej organizacji transportu. Z myślą o dokładnym przygotowaniu do tego trudnego zawodu powstała publikac...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań stanowi uzupełnienie podręcznika Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Część 2.
Zadania w zbiorze zadań zostały opracowane zgodnie z wymaganiami podstawy programowej 2019 oraz na podstawie zadań pojawiających się na egzaminach ...
[ pełny opis ]

Podręcznik omawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności i systemami zarządzania nim w gastronomii oraz przedstawia receptury gastronomiczne wraz z ich historią.
Poświęca sporo miejsca na wyjaśnienie kwestii zamówień publicznych...
[ pełny opis ]

Znane i lubiane autorki ponownie wprowadzają w tajniki utrzymania zdrowia przez właściwą dietę i odpowiedni tryb życia. W podręczniku omówiono zagadnienia dotyczące zasad żywienia człowieka, przede wszystkim wartości odżywcze poszczególnych składnikó...
[ pełny opis ]

Jedną z większych przyjemności współczesnego świata jest wyjście do restauracji. Ludzie niezwykle doceniają możliwość spróbowania potraw pochodzących z innych części kraju, a nawet odległych zakątków globu i możliwość przyjemnego spędzenia czasu z in...
[ pełny opis ]

Zdrowe żywienie jest ważne dla wielu osób, jednak przyszły technik żywienia i usług gastronomicznych musi mieć ten temat w małym palcu! Jak zdobyć taką wiedzę z rzetelnego źródła? Publikacja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywi...
[ pełny opis ]

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik robót wykończeniowych w budownictwie z zakresu kwalifikacji BD.21 (Organizacja, kontrola i sporządzanie kosztorysów robót budowlanych).
Autor wyczerpująco opisał kwesti...
[ pełny opis ]


















