Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 675
Publikacja "Punkt. Język niemiecki. Podręcznik. Klasa 4. Szkoła podstawowa" wydawnictwa WSiP to książka przeznaczona dla uczniów na poziomie podstawowym. Podręcznik stanowi skuteczne narzędzie przygotowujące do egzaminu szóstoklasisty z języka niemie...
[ pełny opis ]

Podręcznik „Język niemiecki. Punkt. Klasa 5. Podręcznik z płytą CD” skierowany jest do uczniów piątej klasy szkoły podstawowej. Zawiera liczne nagrania, rymowanki i piosenki, które kształtują umiejętność rozumienia języka ze słuchu, a tak...
[ pełny opis ]

Nauka języka niemieckiego może być świetną zabawą! W dodatku zabawa ta jest niezwykle pożyteczna: ćwiczy pamięć i zdolności poznawcze, daje możliwość poznawania wielu nowych osób, rzeczy i innych kultur, a co więcej, poszerza horyzonty. Już od najmło...
[ pełny opis ]

Nauka języków obcych jest kluczem do zgłębienia świata i poznania nowych, ciekawych osób. Podręczniki i ćwiczenia z serii "Punkt. Język niemiecki" poszerzają słownictwo oraz uczą gramatyki, dzięki czemu zdobywanie wiedzy jest przyjemniejsze i skutecz...
[ pełny opis ]

Publikacja jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód technik handlowiec, polecamy ją wszystkim osobom prowadzącym rachunkowość w swojej firmie. prowadzenia ewidencji księgowej w przedsiębiorstwie handlu detalicznego i hurtowego oraz w przedsiębi...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań dostosowany tematycznie do podręcznika Rachunkowość przedsiębiorcy autorstwa Ireny Frymark.Wydanie zmienione realizuje program nauczania dla technika ekonomisty nr 341[02]/MEN/2008.05.20.W zbiorze zamieszczono zadania o różnym stopniu t...
[ pełny opis ]

Nazywam się Mufka i jestem jamniczką. Wiem, że moje imię kojarzy się z ciepłą futrzaną mufką, w którą wkłada się ręce, aby nie marzły na mrozie. Nawet jestem do niej podobna.
Bardzo lubię bawić się z dziećmi. Szukam przyjaciela, który chciałby ze mną...
[ pełny opis ]

Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9. Zawiera syntetyczne i obszerne repetytorium wiedzy opracowane zgodnie z nową podstawą programową, 5 zestawów testów do części pisemnej eg...
[ pełny opis ]

Publikacja przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik informatyk w zakresie kwalifikacji E.14 (Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami). Zawiera syntetyczne i obszerne repetytorium wie...
[ pełny opis ]

Publikacja opracowana zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji AU.22 (Obsługa magazynów) stanowi materiał przygotowujący do egzaminu zawodowego z tej kwalifikacji. Jest to kompendium wi...
[ pełny opis ]

Niezbędny, by dobrze przygotować się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji PGF.07 w ramach zawodu technik reklamy.Repetytorium w uporządkowanej formie zbiera najważniejsze wiadomości, których znajomość jest wymagana od kandydatów do zawodu. Uczeń zna...
[ pełny opis ]

Publikacja skierowana do uczniów klas 1–4 szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik ekonomista. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.35. (Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji).
Książka prezentuje...
[ pełny opis ]

Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług kosmetycznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.62 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp).Ta bogato ilustrowana publikacja pomaga uczniowi określić ...
[ pełny opis ]

Publikacja skierowana do uczniów kształcących się w zawodzie technik usług kosmetycznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy).
Autorka publikacji pomaga uczniowi usystematyzować wiedzę i przygo...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.11 (Rezerwacja usług hotelarskich). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności dobierania oferty hotelowej zgodnie z potrzebami gości, rozróżnia zadań, wyp...
[ pełny opis ]


















