Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 223
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa....
[ pełny opis ]

Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik rolnik). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystki...
[ pełny opis ]

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemn...
[ pełny opis ]

Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego. Jest pozycją niezbędną dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego z zawodu technik weterynarii. Kwalifikacja Rol. 12....
[ pełny opis ]

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom p...
[ pełny opis ]

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin za...
[ pełny opis ]

Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykła...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa....
[ pełny opis ]

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodni...
[ pełny opis ]

Żywienie i usługi gastronomiczne, część. V: Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obec...
[ pełny opis ]

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomi...
[ pełny opis ]

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół hotelarsko-turystycznych i gastronomicznych, kształcących kadry na potrzeby turystyki.Zawiera wiadomości na temat znaczenia składników pokarmowych i ich wpływu na organizm człowieka oraz właściwości prod...
[ pełny opis ]














