Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 223
Publikacja ma charakter przewodnika na temat tego, jak poznać i zastosować sztukę rysowania konstrukcji oraz modelowania form odzieży damskiej.
Książka wyjaśnia podstawowe pojęcia przydatne przy zdejmowaniu pomiarów, konstruowaniu i modelowaniu form ...
[ pełny opis ]

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania przedmiotu technologia w zawodzie murarz.
Typ szkoły: zasadnicza szkoła zawodowa i szkoła policealna...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji E.12 (Naprawa komputera osobistego). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z naprawą komputera, systemu komputerowego i aplikacji, przestrzega...
[ pełny opis ]

Bogato ilustrowany podręcznik poświęcony naprawie mechanicznych podzespołów i zespołów pojazdów samochodowych. Przedstawiono w nim zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy podczas naprawy pojazdów samochodowych, zasad organizacji pracy i ...
[ pełny opis ]

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu fryzjer i technik usług fryzjerskich. W książce zaprezentowano następujące zagadnienia: - orientacja w zawodzie i kształceniu fryzjera, - powitanie i obsługa klientów, - pielęgnacja włosów i skóry głowy, - pole...
[ pełny opis ]

Podręcznik do kształcenia w zawodzie fryzjer i technik usług fryzjerskich w zasadniczej szkole zawodowej, technikum, technikum uzupełniającym i szkole policealnej.
Rok wydania: 2011
Wydawnictwo: Suzi...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania procedur związanych z obsługą gości w recep...
[ pełny opis ]

Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak: * technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system o...
[ pełny opis ]

Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak:
* technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system ope...
[ pełny opis ]

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia s...
[ pełny opis ]

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym do bloku tematycznego - Obsługa klienta.
Omówiono w nim system klasyfikacji towarów i usług oraz sposoby dobierania towaru do odpowiedniej grupy, podano z...
[ pełny opis ]

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techn...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych....
[ pełny opis ]

Wymagania kwalifikacyjneDokumentacja eksploatacyjnaUżytkowanie, BHPBudowa i przeznaczenieTechnologia robótŹródła zasilania...
[ pełny opis ]














