Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
wydawnictwo:
wszystkie
pozycji na stronie: pokaż
15

Przedmioty zawodowe

produktów: 360

Obiekty w środowisku cz.1 podr.WSIP
nasza cena:

24,60 PLN

Maj
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego, profil: kształtowanie środowiska, blok tematyczny; obiekty w środowis ku. Omówiono w nim rozwój techniki budowlanej i przemiany w architekturze, sklasyfikowano obiekty budowlane w zależn... [ pełny opis ]
Obsługa gości w recepcji Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11.2. Technikum
nasza cena:

33,60 PLN

Witold Drogoń
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.11 (Obsługa gości przyjeżdżających i wyjeżdżających). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania procedur związanych z obsługą gości w recep... [ pełny opis ]
Obsługa informatyczna w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu z płytą CD Technik hotelarstwa. Technikum
nasza cena:

54,50 PLN

Andrzej Stasiak Mariola Milewska
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biurowych, rezerwacji oraz prowadzenia korespondencji związanej z... [ pełny opis ]
Obsługa informatyczna w hotelarstwie, podręcznik, WSiP+CD
nasza cena:

43,30 PLN

Milewska stasiak
Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak: * technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system o... [ pełny opis ]
Obsługa informatyczna. Technik hotelarstwa
nasza cena:

37,30 PLN

Milewska
Podręcznik w sposób wyczerpujący, przejrzysty i spójny prezentuje treści związane z obsługą informatyczną w hotelarstwie. Obejmuje takie zagadnienia, jak: * technika komputerowa (organizacja stanowiska pracy, budowa sprzętu komputerowego, system ope... [ pełny opis ]
Obsługa kelnerska Podręcznik Część 2
nasza cena:

54,50 PLN

9788302147357
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i alkoholowy... [ pełny opis ]
Obsługa kelnerska-klasa mistrzowska
nasza cena:

50,30 PLN

Gutmayer wilhelm
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników. Gdy pracownik skupia s... [ pełny opis ]
Obsługa klienta Elementy towaroznawstwa Podręcznik
nasza cena:

23,00 PLN

Sikora Tadeusz, Giemza Mariusz
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym do bloku tematycznego - Obsługa klienta. Omówiono w nim system klasyfikacji towarów i usług oraz sposoby dobierania towaru do odpowiedniej grupy, podano z... [ pełny opis ]
Obsługa klienta Prawo pracy Higiena pracy Podręcznik
nasza cena:

27,30 PLN

Boratyński Jacek, Dudek Barbara, Morkis Grażyna
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu usługowo-gospodarczym, do bloku tematycznego - Obsługa klienta. Zawiera wiadomości ogólne na temat prawa pracy oraz bezpieczeństwa i higieny pracy ze szczególnym naciskiem na pr... [ pełny opis ]
Obsługa konsumenta część 1
nasza cena:

35,50 PLN

Ryszard Jargoń
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówionow niej rolę bufetu w zakładzie oraz techniki kelners... [ pełny opis ]
Obsługa konsumenta Część 2
nasza cena:

37,60 PLN

Ryszard Jargoń
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techn... [ pełny opis ]
Obsługa systemów i urządzeń mechatronicznych. Kwalifikacja E.18.2. Podręcznik do nauki zawodu. Technik mechatronik część 1
nasza cena:

39,20 PLN

Adrian Mikołajczak
Numer dopuszczenia MEN: 28/2016   Podręcznik skierowany jest do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, którzy kształcą się w zawodzie technik mechatronik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji E.18 Autor publikacji wyczerpująco opisuje u... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna cz.1-ćwiczenia technik obsługi turystycznej
nasza cena:

42,80 PLN

Michniewicz Iwona Peć Maria
Zbiór ćwiczeń do nauki w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie przedmiotu obsługa turystyczna. Zawiera zadania i ćwiczenia do samodzielnego rozwiązania. Obejmuje następujące zagadnienia:   bhp w branży turystycznej, działalność biura turys... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna cz.2 Organizacja imprez i usług turystycznych cz.2 podręcznik
nasza cena:

31,00 PLN

Swastek Agnieszka
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej... [ pełny opis ]
Obsługa turystyczna cz.3 t.3 organizacja imprez i usług turystycznych podręcznik
nasza cena:

31,00 PLN

Swastek Agnieszka, Sydorko-Raszewska Dorota
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych.... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij