Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Sklep internetowy Podrecznikowo.PL
ilość produktów: 678
Cykl edukacyjny "Zanim zostaniesz pierwszakiem" dla najstarszych przedszkolaków ugruntowuje i rozwija umiejętności nabyte w przedszkolu.
Teczka zawiera:
* 4 części 1-4 jednostronnie drukowanych kart, które rozwijają spostrzeganie, koordynację wzrok...
[ pełny opis ]

Pakiet dla najstarszych przedszkolaków. Zapewnia dobry start w szkole.
Piankowa wypychanka. Wyłącznie przy zakupie kompletu w teczce.
Oprawa miękka.
Liczba stron: 32.
Wydawnictwo: WSiP....
[ pełny opis ]

Zeszyty zawierające ćwiczenia do nauki pisania, usprawniające koordynację wzrokowo-ruchową:- kolorowanie obrazków- kończenie rysunków- projektowanie szlaczków- pisanie po śladzie- pisanie wzorów literopodobnych- odwzorowywanie elementów liter i liter...
[ pełny opis ]

Zeszyt zawiera zadania o charakterze logiczno-matematycznym, rozwijające dojrzałość do uczenia się matematyki. Ćwiczenia wspomagają dziecko w rozwijaniu:
* spostrzegawczości,
* rozumienia przestrzeni (w tym dobrej orientacji na kartce papie...
[ pełny opis ]

Doskonała pomoc w przygotowaniu zdolniejszych dzieci do nauki czytania i pisania.
Atrakcyjne ilustracje pomagają skupić uwagę dziecka na ćwiczeniach, które rozwijają sprawność ręki i spostrzegawczość. Zabawy rozwijające wyobraźnię oraz proste ćwicze...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań jest dostosowany tematycznie do podręcznika &bdquoZasady rachunkowości&rdquo autorstwa Grażyny Borowskiej. Poszczególne rozdziały zawierają zadania o różnym stopniu trudności, a zadania są dostosowane do poszczególnych podpunktów ......
[ pełny opis ]

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywie...
[ pełny opis ]

Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania przedmiotu PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum.
Numer dopuszczenia: 10/00...
[ pełny opis ]

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze...
[ pełny opis ]

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).Autorka wyczerpująco omówiła tematy dotyczące zna...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa....
[ pełny opis ]

Zbiór jest adresowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych realizujących nauczanie chemii w zakresie podstawowym oraz przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii na poziomie rozszerzonym. Książka może również stanowić doskonałe źródło dodatk...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy ...
[ pełny opis ]

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczani...
[ pełny opis ]

Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)."Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim" to idealna publ...
[ pełny opis ]


















