Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
> Moje konto > Kontakt > Wysyłka i płatności
,

> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe

Widok: Lista    Galeria
cena: od do PLN sortowanie według:
tytułu od A do Z
wydawnictwo:
wszystkie
pozycji na stronie: pokaż
15

Przedmioty zawodowe

produktów: 357

nasza cena:

22,90 PLN

GÓrecka
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz.3... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.3 szk.śr-podręcznik dla tech. i policealnej
nasza cena:

42,30 PLN

Konarzewska
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz. Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie ... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 2 Podręcznik
nasza cena:

34,30 PLN

Flis Krystyna, Procner Aleksandra
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego. W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwie... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3 podręcznik
nasza cena:

33,50 PLN

Flis Krystyna, Procner Aleksandra
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw oraz charakterystykę kuchni... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Część 3, WSiP
nasza cena:

33,50 PLN

Procner,flis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek o... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część 2, WSiP
nasza cena:

35,50 PLN

Procner,flis
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz ... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, część, WSiP
nasza cena:

37,70 PLN

Procner
Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodar... [ pełny opis ]
Technologia gastronomiczna, podręcznik, część 1,WSiP
nasza cena:

33,90 PLN

Kmiołek
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawi... [ pełny opis ]
Technologia i towaroznawstwo Podręcznik
nasza cena:

27,30 PLN

Urszula Łatka
Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum. Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim po... [ pełny opis ]
Technologia robót wykończeniowych
nasza cena:

43,10 PLN

Kaczkowska anna
Podstawy budownictwa ogólnego, wybrane zagadnienia prawa budowlanego, stosowane materiały, maszyny i narzędzia oraz technologia robót wykończeniowych składają się na treść tej książki. Jej adresatami są uczestnicy odpowiednich kursów, indywidualni i... [ pełny opis ]
Technologia żywności cz. I Podstawy technologii
nasza cena:

57,00 PLN

Nowak
Podręcznik do nauki zawodu technik gastronomii.... [ pełny opis ]
Technologie Informatyczne w rachunkowości - ćwiczenia
nasza cena:

20,00 PLN

Ćwiczenia z technologii informatycznych w rachunkowości przeznaczono dla uczestników ośrodków kursowych, uczniów szkół ekonomicznych oraz liceów profilowanych: profil ekonomiczno-administracyjny; blok tematyczny: elementy rachunkowości. Napisane są j... [ pełny opis ]
Technologie produkcji cukierniczej-wyroby cukiernicze tom 2 część 1 - Podręcznik
nasza cena:

52,70 PLN

Magdalena Kaźmierczak
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego... [ pełny opis ]
Technologie produkcji cukierniczej-wyroby cukiernicze tom 2 część 2 - podręcznik
nasza cena:

49,00 PLN

Magdalena Kaźmierczak
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego... [ pełny opis ]
Testy i zadania praktyczne egzamin zawodowy kwalifikacja B.5
nasza cena:

21,70 PLN

Solonek Renata Pyszel Robert
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY. MONTER ZABUDOWY I ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH W BUDOWNICTWIE. MONTAŻ SYSTEMÓW SUCHEJ ZABUDOWY. KWALIFIKACJA B.5 Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne   W publikacji zamieszczono 5 zestawów testowych przy... [ pełny opis ]

Polecany produkt - hit miesiąca

Najczęściej kupowane książki

Nasi partnerzy

Odwiedź Podrecznikowo.pl na Ceneo Podrecznikowo.pl - Zaufane opinie Odwiedź Podrecznikowo.pl na Nokaut Paczkomaty InPost
Formy płatności
Copyright 2024 © Firma Księgarska Serwis Sp. z o.o. Programming by MGNET.
Optymalizacja SEM DORADCY.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.

Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.

Zamknij