Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 357Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta cz.3...
[ pełny opis ]
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie ?kucharz.
Jest poświęcony potrawom półmięsnym, jarskim, zakąskom zimnym i gorącym, deserom i napojom. Zaprezentowano w nim kuchnie ...
[ pełny opis ]
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwie...
[ pełny opis ]
W książce omówiono potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw oraz charakterystykę kuchni...
[ pełny opis ]
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek o...
[ pełny opis ]
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz ...
[ pełny opis ]
Książka jest przeznaczona dla uczniów, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.Autorka podaje w niej podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodar...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawi...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony do nauki przedmiotu technologia i towaroznawstwo na poziomie technikum.
Zawiera wiadomości z zakresu klasyfikacji i znakowania towarów, podstaw procesu produkcyjnego i jego powiązań z jakością wyrobów. Omówiono w nim po...
[ pełny opis ]
Podstawy budownictwa ogólnego, wybrane zagadnienia prawa budowlanego, stosowane materiały, maszyny i narzędzia oraz technologia robót wykończeniowych składają się na treść tej książki.
Jej adresatami są uczestnicy odpowiednich kursów, indywidualni i...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu technik gastronomii....
[ pełny opis ]
Ćwiczenia z technologii informatycznych w rachunkowości przeznaczono dla uczestników ośrodków kursowych, uczniów szkół ekonomicznych oraz liceów profilowanych: profil ekonomiczno-administracyjny; blok tematyczny: elementy rachunkowości. Napisane są j...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego...
[ pełny opis ]
TESTY I ZADANIA PRAKTYCZNE. EGZAMIN ZAWODOWY. MONTER ZABUDOWY I ROBÓT WYKOŃCZENIOWYCH W BUDOWNICTWIE. MONTAŻ SYSTEMÓW SUCHEJ ZABUDOWY. KWALIFIKACJA B.5
Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne
W publikacji zamieszczono 5 zestawów testowych przy...
[ pełny opis ]