Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 357Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik usług kosmetycznych w zakresie kwalifikacji A.61 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy). Zawiera zestaw 5 testów do pisemnej części egzaminu, klucz ...
[ pełny opis ]
Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie technik usług kosmetycznych w zakresie kwalifikacji A.62 (Wykonywanie zabiegów kosmetycznych ciała, dłoni i stóp). Zawiera zestaw 5 testów do pisemnej części egz...
[ pełny opis ]
Zbiór zawiera dziesięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik ekonomista. Każdy zestaw zawiera 50 zadań testowych sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla technika ekonomisty, 20 z...
[ pełny opis ]
Zbiór zawiera dziesięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz małej gastronomii. W skład każdego z zestawów wchodzi 50 zadań testowych, sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwa...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając uwagę na inf...
[ pełny opis ]
Towaroznawstwo podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie sprzedawca w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. Zawarto w nim treści związane z klasyfikacją i opisem wyrobów znajdujących się w sprze...
[ pełny opis ]
Towaroznawstwo spożywcze (Format AB).
Autorzy: Praca zbiorowa pod redakcją Ewy Czarneckiej-Skubiny
Wydawca: AB Format
Rok dopuszczenia 2010. ...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas IV technikum, specjalność rachunkowość i rynek rolny.era podstawowe wiadomości dotyczą ce zasad klasyfikacji towarów pochodzenia roślinnego, zwierzęcego i przemysłowego, materiałów opałowych i pędnych, b...
[ pełny opis ]
Towaroznawstwo wyrobów nieżywnościowych. Okładka jest starszej wersji zielona ale zawartość taka sama....
[ pełny opis ]
Książka zawiera usystematyzowaną wiedzę z zakresu towaroznawstwa żywności. Omawiane produkty żywnościowe są podzielone na grupy zgodnie z najnowszym systemem Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług. W porównaniu z poprzednim V wydaniem uaktualniono pod...
[ pełny opis ]
Książka zawiera zakres informacji określony w podstawie programowej jako A.61. ? wykonywanie zabiegów kosmetycznych twarzy (oraz tzw. efekty wspólne) czyli efekty kształcenia wymagane na pierwszym egzaminie z kwalifikacji w zawodzie. Publikacja przyg...
[ pełny opis ]
Numer dopuszczenia MEN : 40 / 2014
Podręcznik do kształcenia w zawodzie technik informatyk we wszystkich typach szkół oraz do samodzielnej nauki dla wszystkich, którzy chcą się nauczyć tworzenia stron www. Zawiera wszystkie treści niezbędne do zdan...
[ pełny opis ]
W książce zebrano w sposób zwięzły wiadomości niezbędne w nauce zawodu tynkarza.
Książka adresowana jest do osób dorosłych, uczestników odpowiednich kursów, a także do osób chcących samodzielnie zdobyć niezbędne kwalifikacje do wykonywania robót tynk...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów liceum profilowanego o profilu zarządzanie informacją. Obejmuje zagadnienia dotyczące jednego modułu:
? komputerowe przygotowanie publikacji (w programie nauczania jest to moduł: Komputerowy skład publikacji...
[ pełny opis ]
Część pierwsza poświęcona jest wybranym zagadnieniom z podstaw elektroniki dotyczącym rodzaju, działania i odpowiedniego doboru elementów składających się na określone urządzenie elektroniczne. Zwrócono uwagę na nowoczesne przyrządy półprzewodnikowe,...
[ pełny opis ]