Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 355![Usługi kelnerskie Kwalifikacja T.10 Podręcznik do nauki zawodu kelner 2015](/gfx/s_2034170.jpg)
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług ...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Usługi turystyczne Część 1](/gfx/s_30928.jpg)
Podstawowe informacje o turystyce
Charakterystyka rodzajów turystyki
Krajowy produkt turystyczny
Charakterystyka usług turystycznych
Organizacja i obsługa imprez turystycznych...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Usługi turystyczne Część 1 Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa](/gfx/s_1996776.jpg)
Numer MEN: 36/2007
Podstawowe informacje o turystyceCharakterystyka rodzajów turystykiKrajowy produkt turystycznyCharakterystyka usług turystycznychOrganizacja i obsługa imprez turystycznych...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Usługi turystyczne Część 2 Podręcznik](/gfx/s_48676.jpg)
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka....
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Usługi turystyczne Część 2 Podręcznik Technikum](/gfx/s_1996777.jpg)
Podręcznik przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka....
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2](/gfx/s_1996369.jpg)
Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12.2
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezb...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Usługi żywieniowe w hotelarstwie-podręcznik technik hotelarstwa kw.t.12](/gfx/s_2012505.jpg)
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne od...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Utrzymanie obiektów budowlanych Podręcznik do nauki zawodu Technik budownictwa. Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja B.33.4](/gfx/s_1995615.jpg)
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.4. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z utrzymaniem obiektów budowlanych. W książce ...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Użytkowanie urządzeń peryferyjnych komputera osobistego kwalifikacja e.12.2 - podręcznik](/gfx/s_1996290.jpg)
Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji E.12 (Użytkowanie urządzeń osobistych komputera osobistego). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z wykorzystywaniem urządzeń peryferyjnych, ...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Warzywnictwo - podręcznik dla uczniów technikum](/gfx/s_1997641.jpg)
Podręcznik przeznaczony jest dla uczniów techników i szkół policealnych kształcących się w zawodzie technik-ogrodnik według programu nr 2204 MRiGŻ z dnia 18 sierpnia 1997 r. dla przedmiotu - warzywnictwo. Podręcznik może być również użyteczny dla pr...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Witryny internetowe Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk](/gfx/s_1995990.jpg)
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w technikum i szkole policealnek do nauki zawodu technik informatyk.Kwalifikacja: E.14. Tworzenie aplikacji internetowych i baz danych oraz administrowanie bazami....
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Wprowadzenie do działalności produkcyjnej ...poradnik dla nauczyciela](/gfx/s_67177.jpg)
Wprowadzenie do działalności produkcyjnej ...poradnik dla nauczyciela...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Wprowadzenie do prawa wspólnot europejskich](/gfx/s_2110687.jpg)
Niniejsze opracowanie jest wprowadzeniem do złożonej problematyki prawnej ustroju i funkcjonowania Wspólnot Europejskich oraz Unii Europejskiej. Składa się z trzech części: pierwsza zawiera rozważania dotyczące genezy, źródeł prawa i systemu instytuc...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Wstęp do kosmetyki Technik usług kosmetycznych Podstawy anatomiczno-dermatologiczne w kosmetyce](/gfx/s_2003484.jpg)
Książka zawiera zakres informacji określony w podstawie programowej jako PKZ(A.aa), czyli efekty wspólne w ramach obszaru kształcenia stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie (ogólna wiedza dermatologiczna, prozdrowotna, elementy chemii kosmety...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Wstęp do projektowania architektonicznego część 3 podręcznik](/gfx/s_21061.jpg)
Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania w zawodzie technik budownictwa na poziomie technikum.
Numer dopuszczenia: 15/03...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)