Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 355![Zarys statystyki-podręcznik](/gfx/s_1988971.jpg)
Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Omawia rodzaje badań statystycznych oraz określa ich przydatność. Uczy umiejętno...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zarządzanie firmą. Podręcznik](/gfx/s_62941.jpg)
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów: technik technologii żywności, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik weterynarii, technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zasady rachunkowości](/gfx/s_33925.jpg)
Podręcznik zasady rachunkowości. Część I wyjaśnia pojęcie rachunkowości, jej zakres, cechy oraz funkcje, jakie pełni. Przedstawiono w nim zasady prawidłowej rachunkowości, organizację rachunkowości w przedsiębiorstwie oraz klasyfikację zasobów majątk...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zasady rachunkowości Podręcznik](/gfx/s_n_21835.jpg)
Obecne wydanie stanowi wznowienie podręcznika ?Zasady rachunkowości" z 2001 r. Aktualna wersja łączy teorię zasad rachunkowości z praktycznym jej wykorzystaniem.Rozważania w podręczniku uwzględniają wymogi znowelizowanej ustawy o rachunkowości, Międz...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zasady rachunkowości Podręcznik](/gfx/s_45837.jpg)
Podręcznik do nauczania przedmiotu zasady rachunkowości. Treści nauczania są w pełni zgodne z podstawą programową kształcenia w zawodach: technik ekonomista i technik handlowiec.
Każdy rozdział podręcznika rozpoczyna się Słowniczkiem, w którym znaj...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zasady żywienia cz.2 szk.śr-podręcznik](/gfx/s_2031959.jpg)
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).
Obejmuje tematy dotyczące wartości energetycznej pożywie...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zasady żywienia człowieka podręcznik](/gfx/s_21030.jpg)
Podręcznik szkolny do kształcenia zawodowego do nauczania przedmiotu PODSTAWY ŻYWIENIA CZŁOWIEKA w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum.
Numer dopuszczenia: 10/00...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu](/gfx/s_1995776.jpg)
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrze...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań i testów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa](/gfx/s_1996594.jpg)
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik hotelarstwa....
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań przygotowujący do egzaminu zawodowego](/gfx/s_167389.jpg)
Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik rolnik). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystki...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kw.t.12-obsługa gości ...](/gfx/s_2015795.jpg)
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa. Zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemn...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację ROL. 12](/gfx/s_2110430.jpg)
Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego. Jest pozycją niezbędną dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego z zawodu technik weterynarii. Kwalifikacja Rol. 12....
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.13. Technik obsługi turystycznej](/gfx/s_2054675.jpg)
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom p...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.14. ?Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych? Technik obsługi turystycznej](/gfx/s_2054673.jpg)
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.14. "Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadani...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)
![Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15 cz.1 org.żywi...](/gfx/s_2016421.jpg)
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin za...
[ pełny opis ]
![](/img/itemline.jpg)