Twój koszyk:
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
Ilość pozycji: 0
Wartość: 0,00 PLN
,
> podrecznikowo.pl > Podręczniki szkolne > Przedmioty zawodowe
Przedmioty zawodowe
produktów: 355Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykła...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nauki zawodu Technik Hotelarstwa....
[ pełny opis ]
Zeszyt testów i ćwiczeń zawiera propozycje zadań przygotowujących do pisemnego i praktycznego egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie technik ekonomista.
Testy przygotowane na podstawie obowiązujących standardów wymagań dla zaw...
[ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodni...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Od Autorek:
Szanowni Państwo,
decyzja o...
[ pełny opis ]
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego....
[ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne, część. V: Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obec...
[ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia ...
[ pełny opis ]
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomi...
[ pełny opis ]
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół hotelarsko-turystycznych i gastronomicznych, kształcących kadry na potrzeby turystyki.Zawiera wiadomości na temat znaczenia składników pokarmowych i ich wpływu na organizm człowieka oraz właściwości prod...
[ pełny opis ]